Nyhet

Marshall återuppfinner klassiska hörlurar

Major V och Minor IV är Marshalls nya versioner av deras on-ear och in-ear hörlurar, och de ser coola ut.

Det är inte särskilt ofta som Marshall släpper nya hörlurar på marknaden, och när de gör det, kan det verkligen löna sig att kolla in dem en extra gång.

De två nya hörlurarna som ljudspecialisten har lanserat är deras trådlösa on-ear hörlurar, som lovar över 100 timmars speltid, Major V, samt deras in-ear hörlurar, Minor IV True Wireless, som kanske är små, men som ändå ska leverera ett stort ljud.

På designsidan har Marshall hållit fast vid det klassiska utseendet som kännetecknar alla deras produkter, men lovar att de samtidigt är byggda för att stå emot allt vardagen kan komma med.


Passformen ska vara sådan att den säkerställer en bra akustisk upplevelse, men de ska även vara tillräckligt bekväma för att kunna användas en hel dag.

När det kommer till kontrollerna berättar Marshall att Major V har fått en M-kontrollknapp med funktioner som kan anpassas efter behov, och med ett enkelt klick på M-loggan kan Spotify Tap aktiveras. Det är även möjligt att använda den medföljande appen för att justera ljudet med en inbyggd equalizer.


Hörlurarna kan laddas trådlöst och är redo att stödja Bluetooth LE Audio, som är den framtida standarden för trådlös ljudöverföring.

Minor IV levererar upp till 30 timmar av trådlös musik, och Marshall säger att de har omkonstruerat öronproppen och stjälken så de ska sitta bättre i örat.

En av de spännande sakerna med dessa nya hörlurar är att de kontinuerligt laddar ner uppdateringar, och det är till och med möjligt att byta ut delar av hörlurarna om de skulle gå sönder.


Här har Marshall också säkerställt stöd för Bluetooth LE Audio, och hörlurarna kan koppla upp sig till flera enheter samtidigt genom Bluetooth multipoint.

LÄS ÄVEN: Nu kan du streama alla dina analoga källor till alla smarta högtalare

ANNONCE