PREMIÄR: Gutarra vill fånga det mörka, råa och vackra


Nu släpper Gutarra singeln Dark Love under egna etiketten Taturi Productions. Och på GAFFA står vi idag för premiären av låtens musikvideo, skapad av Torbjörn Gjers på Taturi Productions.
 
Dark Love är en hyllning till min mörka sida, mina härliga brister, jag myser lite när jag tänker på hur det är att vara kär på detta sätt. Inget som man ska vara för evigt, men jag önskar ändå alla en liten dos av detta. För ju mer sorg mörkret har gröpt ur en, desto mer lycka och glädje kan få plats, säger Gutarra till GAFFA.
 
Den mörka med samtidigt färglada videon speglar den dolda sidan av Gutarra genom en klaustrofobisk miljö och snabba klipp.
 
– Vi ville fånga det mörka, råa och vackra, samtidigt få in det dansanta. Det finns inte så mycket tankar bakom, ville bara få det äkta, säger Gutarra.
 
Dark Love, som är skriven av Helena Gutarra och Torbjörn Gjers, är det första släppet från hennes kommande album. En skiva som ska spegla hennes personlighet och, som Gutarra själv beskriver det, spreta musikaliskt.
 
– Jag vill göra allt. Som en peruansk Lill-Babs, säger Gutarra.
 
Se Gutarras musikvideo ovanför.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA