Nyhet

''Ta på er dansskorna. Nu kör vi.''

VIDEOPREMIÄR: Red Mecca – Love And Hate.

Jan Strandqvist startade musikprojektet Red Mecca redan vid 1997. Efter att ha spelat in mängder av material utan att ge ut det började Red Mecca göra konserter 2010 och fick snabbt uppskattning för sina udda och suggestiva liveuppträdanden. Under 2013 blev Frida Madeleine fast medlem och hösten 2013 gav de ut EP:n You Were Never Here. 

Nu släpps videon till andra singeln Love And Hate. Till kuriosan kring videon kan det nämnas att den spelades in två gånger. Efter första gången blev regissören Emil Nordin bestulen på alla sina saker, även filmerna, så den fick göras om några veckor senare. 

Om Love And Hate säger Red Mecca: 


Love And Hate. Vår tolkning av Brända Barns klassiska Kärlek Och Hat från 1983. En sång om det känslomässiga ambivalenta kaos som allt som oftast uppstår på grund av att man andas och lever. Och möter människor. Eller så handlar den om husvagnssemestrar. Vi är osäkra. Hur som helst en låt som förföljt en av oss i över 30 år. Vi packar upp den på nytt. På vårt speciella sätt. Med vår maskinpark. Ta på er dansskorna btw. Nu kör vi.

ANNONCE