Nyhet

Topp 5 konstiga artist-gripanden

Bieber åker fast efter ett streetrace men det är ingenting i jämförelse med dessa.

George Michael
George Michael var nästan permanent på polisstationen under en period. Smörsångaren har blivit gripen flera gånger för narkotikainnehav och oanständigt beteende på offentlig plats. Michael har inte heller haft mycket tur bakom ratten …

Boy George
Boy George har inte bara blivit gripen för innehav av narkotika flera gånger. 2009 dömdes han till 15 månaders fängelse för att ha kedjat fast den norska manliga modellen Audun Carlsen med handbojor.


Marilyn Manson
2001 greps Marilyn Manson efter en konsert i Michigan i USA för oanständigt beteende på scenen. Här är en intervju med provokatören där han berättar om händelsen.

Axl Rose
Axl Rose har haft en hel del problem med lagen. På 90-talet greps Rose ett antal gånger för våldsamt beteende. Kolla in MTV-klippet med Rose nedan. 2006 försökte Guns N' Roses frontman starta ett slagsmål med designern Tommy Hilfiger och i Stockholm blev han gripen för att ha bitit en säkerhetsvakt i benet när han var berusad.

Pussy Riot
Vem kan glömma rättegången där de ryska myndigheterna satte tre av Pussy Riots medlemmar bakom galler för att ha "stört den allmänna ordningen" med sitt "punk prayer-performance" i Valilijkatedralen i Moskva?



ANNONCE