Nyhet

VIDEOPREMIÄR: Västerbron – Är Vi Framme Snart?

"Vart är vi på väg?"

Punkbandet Västerbron som kammade hem 2016 års GAFFA-pris för "Årets Svenska Rock" har idag en fet premiär med nya videon till låten Är Vi Framme Snart?, från senaste plattan Till Vilket Pris Som Helst. Killarna i bandet har tidigare nämnt att de initiala influenserna till bandets musik särskilt kommer från låtarna My Shadow av Jay Reatard och That’s When I Reach For My Revolver med Mission of Burma. Samt det rådande samhällsklimatet och det ”evigt envisa patriarkatet”. 

Videon till den snabbaste låten från Västerbrons andra skiva är en hyllning till Norge och  bandets vänner på andra sidan landsgränsen. Att Är Vi Framme Snart dessutom är en av de minst spelade Västerbron–låtarna på Spotify, gör det givetvis självklart att släppa en video till den. Bandet som själva beskriver sin musik som "Stockholmskt skrammel på skånska" låter dig likt På Spårets klassiska poängsystem gissa videons slutdestination.  

– I sommar är vi tillbaka på turné efter ett litet skrivuppehåll. Tills dess bjuder vi på en liten video till vår genom tiderna minst populära låt. Frågan är: "Vart är vi på väg?", säger bandet till norska GAFFA. 


Än så länge har bandet endast norska spelningar inbokade, men svenska datum utlovas att annonseras inom kort.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


ANNONCE