Nyhet

Artisten delar med sig av Pharrells livsavgörande karriärråd

"I det ögonblicket gick vi hem och jag ville bara ändra allt."

Det nya programmet RapCaviar Presents kommer att ha premiär på Hulu den 30 mars. Där kommer man följa hiphopartisters livshistorier och karriärer, inklusive Tyler, The Creator, Jack Harlow, Polo G, City Girls och Coi Leray med flera.

I en nyligen släppt teaser berättar Tyler om hur det var att växa upp med att se upp till Pharrell Williams och rollen han spelade i hans musikkarriär när duon träffades. Rapparen minns tiden de spenderade i studion och återberättar det stjärnan sa till honom:

"Du förstår, du ser det bara inte. Du har det, du har skiten".


Därefter vidarebefordrade Williams några råd som musikchefen Jimmy Iovine en gång hade delat med honom:

"Han sa: 'Pharrell, gillar du housemusik?' Han svarade: 'Ja, det är en bra genre, bra tempo'. Han sa: 'Nej, Pharrell, housemusik – bra musik kan köpa dig ett hus".

Teasern klipper sedan till Pharrell som berättar om rådet han gav Tyler själv:


"Gör något obestridligt och gör det lika smittsamt. Varför håller du på med musik? Är det för att du bara vill se cool ut? För det kommer att brinna ut. När det blir målinriktat kan det vara lika coolt som The Flash, men det blir mycket mer meningsfullt".

Tylers reaktion på dessa ord, sa han, var:

"Åh fan. Det är slut med att vara dum – musik först. I det ögonblicket gick vi hem och jag ville bara ändra allt och jag ville känna skiftet. Och skiftet hände fan".


LÄS OCKSÅ: Tyler, The Creator: "Aldrig mer Sverige, någonsin"

ANNONCE