Nyhet

Chris Brown gör avbön – hånade Robert Glaspers Grammy-vinst

Efter motreaktioner på sociala medier valde artisten att hylla Glasper i ett privat meddelande.

Under årets upplaga av Grammy Awards plockade Robert Glasper hem priset för bästa R&B-album, med plattan Black Radio III.

Därmed vann han över Mary J. Blige, Lucky Daye, PJ Morton och Chris Brown, som alla var nominerade i samma kategori.

Efter utdelningen reagerade Chris Brown på vinsten i ett inlägg på Instagram (som sedan dess raderats), där han ska ha skrivit ”vem fan är det här?”, enligt NME. Inlägget ska också ha innehållit en bild på Glasper tillsammans med skratt-emojis och texten: ”Ni driver, vem fan är detta?”.


Senare ska Brown ha fått ett stort antal motreaktioner på sociala medier, vilket ledde till att han backade och bad om ursäkt. I ett nytt inlägg på Instagram-stories delade han en skärmdump från ett privat meddelande till Glasper, där han bland annat skrev:

”Grattis min bror .. Jag vill be om ursäkt om du tog illa upp över min reaktion på Grammys .. Du var inte det avsiktliga målet och jag inser att jag framstod som oförskämd och elak. Efter att ha gjort research tycker jag faktiskt att du är fantastisk … Du och jag borde aldrig vara i samma kategori .. Två helt olika vibes och genrer. Så från en svart man till en annan .. GRATTIS.”

Glasper har ännu inte gett någon respons på Browns uttalande, enligt NME.

LÄS OCKSÅ: FANSEN RASAR: INGEN AARON CARTER I GRAMMY-GALANS IN MEMORIAM


ANNONCE