Nyhet

Mysteriet kring världens mest eftersökta låt löst – från en porrfilm

I flera år har en 17 sekunder lång låtsnutt förbryllat internet. Men nu är mysteriet löst. Låtens ursprung här nämligen hittats i en porrfilm från 1986, rapporterar Rolling Stone.

Låten, som fått titeln Everyone Knows That, har varit ett musikaliskt mysterium sedan 2021, efter att användaren "carl92" delade ett 17-sekunders klipp på WatZatSong-forumet. Det blev den mest diskuterade tråden på forumet.

Många har försökt, utan framgång, att identifiera låten. Förra året rapporterade Rolling Stone om den besatthet som uppstått kring att avslöja sanningen bakom den. Det resulterade i nättrollande, trakasserier och en ström av falska påståenden och avslöjanden.

Men nu har mysteriet lösts. Låtens riktiga namn är Ulterior Motives och kommer från porrfilmen Angels Of Passion från 1986. Musiken är skriven av Christopher Saint Booth och Philip Adrian Booth, och den förstnämnda kommenterade händelsen på sin Instagram: "Nåväl idag har jag officiellt blivit mind blown. WOW!".


I kommentarsfältet till Booths inlägg skriver flera användare ord som: "Hur visste du inte att du skrev den här låten?" och "Inte för att vara dramatisk, men det känns som jag träffat Gud precis."

LÄS OCKSÅ: Slipknot avslöjar namnet på sin nya trummis

ANNONCE