Månadens magasin

Läs online | Prenumerera här

Du är inte inloggad  Logga in / Ny användare
Recension / CD

Christina Aguilera
Bionic

Sony Music | Släpptes onsdag 9 juni 2010
GAFFA | Recenserad av Bella Hansson
Måndag 2010-06-07 00:00
GAFFA
2 stjärnor2 stjärnor2 stjärnor2 stjärnor2 stjärnor2 stjärnor
Läsarna
Logga in för att anmäla.
  WiMP    Spotify

Ingenting som fastnar, men kassa låtar stoppar inte Christina från att få fler hits.

Jag dör. Det här är så jävla tråkigt. Inte nog med att Xtina totalkopierar Lady Gaga i videon till Not Myself Tonight. Musiken låter som den ska sjungas av någon dussin-sångerska som har en halvhit på sommaren och sedan glöms bort. Christina är alldeles för bra för det här! Vad hände med den i alla fall något innovativa Aguilera som körde 50-talsstuk i Ain't No Other Man och var så totally gorgeous för några år sedan? Nu är det istället någon slags kärlek till maskiner som gäller, kan man konstatera av omslaget.

Christina Aguilera har en röst som inte lämnar någon oberörd. Jämför henne med de andra som också är sprungna ur gamla Mickey Mouse Club (Britney Spears, till exempel) och hon krossar allt motstånd. Hon gjorde till och med bättre musik när hon var dirrty, med sjukt osmakliga läderchaps och minitrosor. Då reagerade man i alla fall.

Skivan är fylld av både upptempo och ballader (något ojämnt fördelat tycker jag), och Christina försöker vara både provocerande och djup. Nicki Minaj gästar på en låt, Woohoo, vilket är kul.

Tyvärr är det inte mycket som går in i hjärtat. Ett eller annat spår har hitpotential, My Girls är en av dem. Inte för att jag tror kassa låtar stoppar Christina från att få fler hits. Hon är en av vår tids mest uppskattade och största kvinnliga sångerskor, så tills hon börjar göra osympatisk och experimentell dragspelsmusik på ett språk ingen förstår kommer publiken älska henne, no matter what.


Följ Christina Aguilera Tryck på hjärtat

0 kommentarer. Vad har du att säga?
Sortering:

Logga in för att kommentera.