Månadens magasin

Läs online | Prenumerera här

Du är inte inloggad  Logga in / Ny användare
Recension / CD

The Locust
Molecular Genetics From The Gold Standard Labs

Anti Records | Släpptes onsdag 8 augusti 2012
GAFFA | Recenserad av Tomasz Swiesciak
Måndag 2012-08-27 20:08
GAFFA
1 stjärnor1 stjärnor1 stjärnor1 stjärnor1 stjärnor1 stjärnor
Läsarna
Logga in för att anmäla.
  WiMP    Spotify

"Som ett dåligt blandband"

44 spår av power violence'skt rens, aritmetiska uträkningar på Moog-synthar och allmänt flum rättfärdigas med att materialet är tidigare outgivet eller svårfunnet. Något annat existensberättigande ser jag inte att Molecular Genetics From The Gold Standard Labs skulle ha. Lyckligtvis är det över på 36 minuter men under denna tid hinner jag även återupptäcka mitt förakt för synthar.

Det kanske bör vara på sin plats att erkänna att jag mitt ego fick sig en törn när jag märkte att The Locust varit verksamma sedan 1994 utan min kännedom. Lika snabbt inser jag att denna samlingsplatta med rariteter känns väldigt onödig. Nåväl, det är inte förrän i de avslutande spåren (Off By A Long Shot, Head Hits Concrete, Ass Gravity) som jag hittar en gnutta sanning i allt försäljarsnack i promobladet och faktiskt hör något som kan ens kommer i närheten av att kallas grindcore. Det mesta av materialet hamnar någonstans i gränslandet mellan musikaliskt flum och enerverande experimenterande. Allt ryms under minutssträcket. 

Trots något av en legendstatus inom scenen gör jag hellre ett blandband med The Dillinger Escape Plan, Burst och United Nations. 


0 kommentarer. Vad har du att säga?
Sortering:

Logga in för att kommentera.