Voon – det smarta alternativet till tobak och nikotin

Hitta en bättre balans

Snuspåsarnas popularitet stiger och oavsett om vi harvar i replokalen, springer runt på konserter eller sträckkollar TV-serier hemma i soffan tenderar allt fler av oss att vilja ha något under läppen. Ofta leder detta till är ett kraftigt beroende orsakat av ett allt mer stegrande nikotininnehåll i de olika påsarna på marknaden. Förutom att Voons hampabaserade håller dig borta från att bli beroende kan de också markant förbättra dina chanser att få ditt nikotinberoende under kontroll.

Med förflutet inom den svenska snusindustrin kände Voons medgrundare Felix Sundström att något saknades på marknaden. Efter att ha kommit i kontakt med entreprenören Frank Svandal – som var först i världen med internetförsäljning av snus – insåg de båda parterna att de delade samma gemensamma vision; de ville ta fram nikotinfria alternativ till snus och Voons kvarnar började genast att mala. Tillverkningen sker idag i Las Vegas och även om den mesta försäljningen sker på internet så växer antalet fysiska återförsäljare i Sverige.

Till skillnad från andra hampabaserade produkter sker upptagningen av Voons portionspåsar genom munhålan. Detta innebär att extraktet från hampan alltså inte behöver passera via lever och njurar samtidigt som resultatet blir mer effektivt. Då påsarna också minutiöst kontrolleras via labbtester kan du vara säker på att samma dosering levereras i varje påse och samtidigt att produkterna är fria från THC.

Ett vanligt problem bland dagligsnusare är en ständigt stegrande dosering. Felix berättar att han själv helt slutade med nikotin men att han efter 15 månader kände att det fortfarande var trevligt med en viss mängd av det. Genom att byta ut vissa snus mot VOON lyckades han minska sin nikotinkonsumtion ordentligt.

– Nikotinpåsarna som sålts i ett par år nu blir allt starkare och starkare. Voon kan därför vara ett alternativ när man fortfarande vill ha en påse under läppen men samtidigt minska sitt nikotinbruk och hitta en bättre balans. Lite som varannan vatten för dagligsnusaren.

Många förknippar snusalternativen med mintsmak vilket Voon inte var sena med att uppmärksamma. Men även om de erbjuder smaken Cool Spearmint så är intressant nog Snazzy Tangerine den som idag säljer bäst tillsammans med ett annat lite mer oväntat kort:

– Min personliga favorit är helt klart Pink Grape, grapefruktsmak som nästan har lite bitterhet i sig. Det är ganska trevligt att bryta av från det här söta som man normalt sett får.

Läs mer om Voons hampabaserade snuspåsar på www.getvoon.com

ANNONCE