x

VIDEOPREMIÄR: TV-spelsbrutalitet med Side Effects

VIDEOPREMIÄR: TV-spelsbrutalitet med Side Effects

Psychpop-bandet Side Effects är tillbaka med ett större och mörkare sound. Singeln Wanna Lose You vittnar om att gruppen har gått vidare och här står vi med videopremiären!
 
– Videon gjordes av grymma Cissi Efraimsson och Zoë Que och är delvis inspelad under en karaokekväll på Rågsveds Värdshus. Stället kokade av lokala stjärnor och våra vänner, hälsar bandet till GAFFA.
 
– Billy skulle haft huvudrollen men jordens grymmaste tioåring knäckte honom rejält på dansgolvet. Känsliga tittare varnas, det förekommer TV-spelsbrutalitet i videon!!! 
 
Med den varningen färskt i minnet gör vi oss redo för premiär.
 
 
Regissör: Cissi Efraimsson 
Director of Photography: Zoë Que 
Kostym: Lisa Pyk Wirström
 
Det kommande albumet tog form i ett hus mitt ute i ingenstans, där de under en intensiv vecka startade produktionen med producenten Max-Måns Wikman (Those Dancing Days, Markus Krunegård, Dolores Haze m.fl). De fyra medlemmarna i bandet skriver alla musiken tillsammans och sången delas mellan tre av dem på de olika låtarna. I höst kommer det nya albumet som ännu inte har ett namn.
 
Side Effects har även under senaste tiden, parallellt med färdigställandet av sitt album, teamat upp med Ebbot Lundberg och bildat konstellationen Ebbot & The Indigo Children.
 
 

Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA