x

VIDEOPREMIÄR: Hökartorget – Stockholm Äter Såna Som Oss

VIDEOPREMIÄR: Hökartorget – Stockholm Äter Såna Som Oss

Över en miljon lyssningar på Spotify, flera framgångsrika videor och många hyllade festivalspelningar i bagaget. Ja, utan vare sig skivbolag eller PR-maskineri i ryggen har det lilla indiepopbandet Hökartorget från Hedemora i Dalarna skaffat sig en hängiven fanskara.

Nu ger de ut singeln Stockholm Äter Såna Som Oss, en låt som berättar om att det finns ett liv efter kärleken. En låt där sångerskan Karolina Nordman står på tå och desperatsjunger i varje liten ton.

Samtidigt släpps en fin och drömsk musikvideo till låten, gjord av prisbelönta regissören Isabelle Kågström. Och GAFFA står med premiären!

– Stockholm Äter Såna Som Oss handlar om en relation som körts ända in i bergväggen, och om tidpunkten när man inser att ensam faktiskt kan vara stark. Vi i bandet tycker att den är något av det bästa vi har åstadkommit, och vi är enormt stolta över både låten och videon.

Videon är inspelad under en kväll/natt i Stockholm, där de två skådisarna Ivar Grahn och John La Briola fick dansa loss på huvudstadens gator och takterasser.Personerna bakom videon och låten:
Regi: Isabelle Kågström
Koreografi: Nelly Harrysson
Foto: Max Thedeby
Inspelningsledare: Sofie Sundén
Klippare: Adam Selgeryd
Producent till låten: Johan Nordin

Videon är producerad av Pansarfilm och Kurbeats Productions med stöd från Film i Dalarna.

I augusti spelar Hökartorget som en av huvudakterna på This Is Hultsfred.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA