x

GUIDE: Helgens konsertmåsten

GUIDE: Helgens konsertmåsten

KENT

Det sista kapitlet av Kents avsked börjar nu och pågår hela hösten. Detta är den sista chansen att se en turnépremiär med bandet. Snart är det dags för sista chansen att se bandet alls.

Saab Arena, Linköping, fredag 23 september

AUGUSTIFAMILJEN feat. Amanda Jenssen, Magnus Carlsson med flera

Augustifamiljen firar tio år som band! För att göra festen så bra som möjligt har de bjudit in Kristian Luuk, Amanda Jenssen, Magnus Carlsson, Daniel Lemma, Theodor Jensen och Titiyo. Var redo för en glad kväll med Hurricane & Co.

Liseberg, Göteborg, fredag 23 september

MAKTHAVERSKAN, SAMTIDIGT SOM, ALICE B, HOLI, SCHOOL ’94, AGENT BLÅ, WESTKUST

Luxury Records firar 10 år som skivbolag! De tar över alla våningar på Pustervik med sju liveband, DJ:s och överraskningar. Detta vill man inte missa.

Pustervik, Göteborg, fredag 23 september

SPR!, TENTAKEL

Tentakel hamnade i vår FYNDET-sektion när den artikelserien bara var barnet. Än idag håller vi lika mycket av Pontus Torstenssons toner och saken blir inte sämre av den här nyss släppta låten:

 

Förutom Tentakel får vi också på allvar stifta bekantskap med Höga Nord Records-sajnade SPR! Bra kväll.

Folk, Göteborg, fredag 23 september

RMH BLOCK PARTY

RMH, skivbolaget som står med bland andra Silvana Imam och Erik Lundin ordnar fest! Festen “kommer att ta dig till en gränslös värld där konst och musik står i fokus och presentationen blir en explosion av uttryck och historier från en 'lucky third culture kid'”.

Nobelberget, Stockholm, lördag 24 september

GATUFEST

Block party på Norra Grängesbergsgatan för att främja gemenskap. Här ser du bland annat Drawing Maps, Cassius Lambert, Sista Bossen och Sekel!

Norra Grängesbergsgatan, Malmö, lördag 24 september

 

 

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA