x

GUIDE: Helgens konsertmåsten

GUIDE: Helgens konsertmåsten

Är du sugen på att se några grymma live-akter i helgen? Då ska du kolla in listan nedanför.

TIGER LOU + Rome Is Not A Town

Indiebandet Tiger Lou kom ut med nytt album nu i september. De är ute på sin första turné sedan de för sju år sedan valde att lägga bandet på is. Under den här sejouren öppnar grymma Rome Is Not A Town!

Fredag, Pustervik, Göteborg 
Lördag, Debaser Medis, Stockholm 

YUMI ZOUMA / Chad Valley / Maria Usbeck / DJ Marcus Joons (Korallreven/Yoo-Yoo)
 
De växte upp tillsammans i Christchurch, Nya Zeeland, men efter skolan drog de åt olika håll och samarbetade via mejl för att skapa låtar. Yumi Zoumas första EP släpptes 2014 och sålde slut två gånger om innan de ens hunnit spela live. När de släppte sin andra EP följdes den av flera turnéer i världen och gjorde det möjligt för bandet att skriva musik tillsammans på samma plats. Under en paus i Paris började de arbeta på debualbumet Yoncalla som släpptes i maj i år. Nu delar de Debaser Strands stora scen, med några andra riktigt intressanta akter!
 
Lördag, Debaser Strand, Stockholm
 
GALANTIS 
 
Dansmusikduon bildades 2012 och består av Christian "Bloodshy" Karlsson, som är en del av Miike Snow. Samt Linus Eklöw som är mer känd under namnet Style OF Eye. En av deras största singlar är Peanut Butter Jelly som har gått varm på radiostationerna i sommar. Nu spelar de på Berns på lördag och det lär bli en fest som du abslout inte vill missa, så ta dig dit!
 
Lördag, Berns, Stockholm
 
ÖVRIGA MÅSTEN:
 
TexasBob Juares, Makeout Point, Mama Sonic
14/10 - Stockholm, Folkets Park, Hornstull
 
Rotten Mind
14/10 - Tranås, Plan B
15/10 - Helsingborg, The Tivoli
 
 
Bad Blood Night
15/10 - Malmö, Moriska Paviljongen
 

Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA