x

GUIDE: Veckans konsertmåsten – från gala till russebuss

GUIDE: Veckans konsertmåsten – från gala till russebuss

LÉON

Stockholms-baserade Léon har uppmärksammats av Katy Perry på Twitter. Under 2016 besökte hon både The Late Late Show With James Corden och Allsång På Skansen. Man kan minst sagt säga att det går bra för den här tjejen med en röst som liknas vid Amy Winehouse. I februari beger sig det svenska popundret ut på turné på andra sidan Atlanten. Men innan dess får vi svenskar chansen att se henne live.

Södra teatern, Stockholm – torsdag
Pustervik, Göteborg – fredag

 

SKAM-FEST

Noora, Evak och penetrator-Chris kanske inte syns till på dansgolvet. Men det kommer åtminstone att bjudas på en helkväll fylld av de bästa låtarna från den norska succéserien. På med pentratorströjan och overallen. Nu är det dags för russebuss i klubbformat.

Debaser Strand, Stockholm - fredag 

P3 GULD

Det har blivit dags för den 15:e upplagan av P3 Guld. Och artistmässigt sparas det inte på krutet. Det bjuds bland annat på ett specialframträdande av Veronica Maggio och Niki & The Dove. Men även Miss Li, Hurula och Erik Lundin, för att nämna några, tar plats på scenen i Partille Arena. Bland de nominerade till årets priser återfinns exempelvis Little Jinder, Tove Lo, Kent och Rein.

Partille Arena, Partille - lördag  

THE SUN DAYS + TWIN PEAKS

GBG-gruppen visar än en gång upp sig på hemmaplan med sin glimrande gitarrindiepop och får den här gången sällskap av inga mindre än Twin Peaks. Alltså den Chicagobördiga gruppen som har kommit att bli mästare på småslynglig garagerock. Vad vi här ser är den perfekta kombon. Icke missa!

Pustervik, Göteborg - lördag

ANDRA KONSERTMÅSTEN I VECKAN

NICOLE SABOUNÉ

enArena, Johanneshov - fredag

LULA

Scalateatern, Stockholm – fredag

KAJSA & MALENA

Stora teatern, Göteborg – fredag

GRILLAT & GRÄNDY

Lounges, Göteborg – lördag

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA