x

VIDEOPREMIÄR: Adrian Modiggård - Sömnlös & Lack


Förra veckan släppte Pluras kökskompanjon Adrian Modiggård sin nya synth-drivna singel Sömnlös & Lack, producerad av Magnus Frykberg. Idag vandrar han in här på GAFFA för premiären av sin nya singels musikvideo.
 
– Videon är ett ihopklipp från Palma/Magaluf under en infekterad semester på Mallorca i början av april. Jag och några polare fick låna en lägenhet och softade runt i en vecka. Det passade bra då den här flörtar lite medelhavsdisco á la Magaluf med Orup. Orup är tung, säger Adrian till GAFFA.
 
Musikvideon till sin egenskrivna singel Sömnlös & Lack har Adrian själv stått för. Inspirationen till låten ska ha dykt upp under en inre kamp under en semester.
 
– Jag nynnade fram detta kärleksskvalpande i vågorna på en strand i Indien. Var där med dåvarande, skitkär, men hade min första (och sista) riktigt vidriga svartsjukegrej som höll mig vaken och förföljde mig psykiskt ett bra tag. Mådde dåligt och kunde inte se klart så det blev en läxa i hur det där fungerar. Har efter den vändan lärt mig att sånt bara är att käka upp och se glad ut. Man är helt maktlös men samtidigt glad för det man inte vet ibland, om man råkar bli sådär dödligt kär.
 
Se Adrian Modiggårds vandring genom Palma och Magaluf i hans nya musikvideo ovanför.
 

Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA