"7 år gammal förlorade jag min pappa"

"7 år gammal förlorade jag min pappa"

Idag släpper Johan "MouszE" Nilsson en ny singel tillsammans med Caroline Ellingsen. Tårar Faller Ner skrevs ursprungligen i samband med Carolines pappas bortgång 2009. Så här säger de medverkande om låten.

LÄS OCKSÅ: Jonathan Johansson presenterar turné: "Hybris i vanlig ordning"

MouszE:

“Tårar faller ner” betyder jättemycket för mig. Det är en låt där jag verkligen ryckt ut de aktuella känslorna jag hade inom mig och placerat in i en låt. Varje ord har valts och vägts med känslan av att man själv och många andra har förlorat en person som betyder enormt mycket. Den nya versionen är helt fantastisk på ett nytt plan. Första gången Caroline satte sin fot i studion och testade att sjunga refrängen började mina ögon tåras. Det fick mig att minnas vilken betydelsefull och känslostark låt det är.

Caroline:

29 Augusti 2009 7 år gammal förlorade jag min pappa! Jag hade förlorat min bästa vän i cancer! På något sätt fattade man inte riktigt att han aldrig skulle komma hem igen! De fanns många morgnar där jag sprang ner och ropa på pappa men fick aldrig något svar!
Från resor, skratt, lek, bus och äventyr till en sten och en vas med blommor.
Musiken har alltid varit de sätt jag uttryckt mina känslor på. Denna låten är väldigt speciell! Den beskriver hur de va just de första åren! Ilska, sorg och saknad! Men tar även fram fina minnen av pappa. "Tårar faller ner" och de är exakt de dom gör än idag!

LÄS OCKSÅ: Här är den ultimata kursen för alla Kent-fans

Lyssna på singeln här

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA