PREMIÄR: Tung hiphop-trio med en fin uppmaning

PREMIÄR: Tung hiphop-trio med en fin uppmaning

Som en av nyckelpersonerna bakom hiphopkollektivet The Order samt en av producenterna i produktionstrion Beatslingers premiärar nu Habz musikvideon till Världen Är Min tillsammans med Ivory och Finess hos oss på GAFFA. 
 
Artikeln fortsätter under premiären.
 
 
Med en ugångspunkt i ett samhälle där alla vågar ta plats, synas, höras och stå upp för vem man är vill de tre artisterna förmedla en känsla av "ett spel i en underjordisk värld". 
 
Som multitalang är Habz både artisten, låtskrivaren, rapparen och den grafiska designern som började producera musik redan som tolvåring. Det är en pepplåt likväl Habz hårdaste och mörkaste låt hittills. 
 
– Det är en uppmaning till att få människor att tro på sig själva. Att få självförtroende till att göra vad man vill – vad det än är som man drömmer om. Musikvideon fångar känslan av en annan verklighet där allt är möjligt. Plot-twisten är att vi inte alls är världsledare i underjorden – vi spelar bara Risk, säger Habz till GAFFAs läsare.
 
Bakom står iStudio Visuals med produktion av Anton Johansson och foto av Patrik Nilsson. Låten är producerad av EDM-legendaren Albin Myers. 

Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA