x

PREMIÄR: "Vi ville visa upp hela gänget bakom"

PREMIÄR: "Vi ville visa upp hela gänget bakom"

Traveling Johns nya singel It Burns är en duett tillsammans med Sofia Janninge från Billie The Vision And The Dancers. Låten är inspelad i flera omgångar och på många olika platser i världen – från en veranda i Arizona till ett hostelrum i Peru, för att senare göras klart i anrika Tambourine Studios i Malmö.
 
– Låten handlar om att våga utmana sina rädslor även om det finns risk att bli bränd på vägen. Det är en dialog mellan två personer som är varandras motsatser. En rastlös själ, ständigt i rörelse och en annan med närhet till sina känslor som aldrig lämnat sin hemstad, säger Traveling John.
 
 
Videon, som GAFFA idag premiärvisar, är inspelad och regisserad av välkända produktionsbolaget Mohave Media som bland annat har gjort videor till Sabina Ddumba och Kapten Röd. Det letades länge innan det till slut bestämdes att inspelningen skulle ske i vackra retrostudion Studio Möllan i Malmö.

– Tanken var en snygg video med kameror ständigt i rörelse och som går lite hand i hand med temat på låten. Vi ville också visa upp hela gänget bakom, även om låten släpps under mitt namn är det många musiker som har gjort att det låter som det låter, säger Traveling John till GAFFA.

LÄS OCKSÅ: Popaganda knyter ihop säcken med 6 namn

LÄS OCKSÅ: Så Mycket Bättre-artist ville inte ställa upp i gruppfotot


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA