x

BÄST JUST NU: En låt om alkoholens roll

BÄST JUST NU: En låt om alkoholens roll

Rut Sandbladh & Sthlmiana – Ett Glas Till
 
Så här lagom till sommarens slut släpper två tidigare GAFFA-favoriter låten Ett Glas Till. Det handlar om ett samarbete mellan GAFFA Osignerat-prisade Rut Sandbladh och duon (före detta trion) Sthlmiana som 2015 blev utvalda av GAFFA att delta i musiktävlingen Stream Your Dream. Rut har de senaste åren kontinuerligt levererat den ena starka poplåten efter den andra till sina lyssnare och Sthlmanias album Rakt In I Gryningen har hyllats av blannat annat Drefvet och Popmuzik.
 
SENASTE: Jimmie Åkessons utspel: "jag hade lagt ner P3 för länge sedan"

Låten är skriven av Johan Rahmström och Rut och producerad tillsammans med Sthlmianas andra hälft Markus Bergström Björn

– Vårt samarbete började med att vi sågs över just “ett glas”. Jag fastnade snabbt för Sthlmianas smittande melodier och 80-talsdoftande sound och blev nyfiken på vad vi kunde skapa tillsammans. Är galet nöjd med slutresultatet, säger Rut till GAFFA.
 
 
– Låten handlar om alkoholens roll som både möjliggörare och sabotör i relationer. Ett ämne vi tror att väldigt många kan relatera till. Vi gör det i allra högsta grad.

– Det är en kärleksduett för sensommarnätter. Och gryningar, fyller Markus i.
 
Från och med idag kan låten streamas på Spotify. Passa på innan sensommaren går över i höst för bästa möjliga upplevelse!
 

 

LÄS OCKSÅ: Lämnade dottern för en konsert – riskerar 20 års fängelse


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA