x

PREMIÄR: Se reaktionen när 15 kvinnor tar del av Stockholm Noirs nya känslosamma låt

PREMIÄR: Se reaktionen när 15 kvinnor tar del av Stockholm Noirs nya känslosamma låt

Alive är en rå och ärlig låt som vi tillägnar dem som har förlorat en närstående och tvingats uppleva när marken försvinner under fötterna på en i ren förtvivlan. Alla vi som blir kvar på jorden och får chansen att leva vidare trots att personen som stod dig nära inte hade samma öde, säger Stockholm Noir till GAFFA.
 
 
Videon GAFFA idag premiärvisar hedrar en god vän som sedan gick bort i cancer. Här får vi till oss klipp som visar upp ett slumpmässigt urval kvinnor som får höra låten för första gången. En polerad och ärlig reaction-video med andra ord.
 
– Idén till Alive föddes ur detta mörker och frustrationen – därför känns det rätt att låten och videon är upplyftande för att få balans i allt.
 
 
Artikeln fortsätter under premiären.
 
 
Stockholm Noir har varit verksamma i strax över ett år och har under årets gång hunnit släppa tolv låtar. Hälften singlar som har nått serier som Gåsmamman och Jordskott och som uppmärksammats av Fredrik Strage i Nyhetsmorgon. Den andra halvan är hårdare, instrumentala tracks för att bibehålla balansen i Stockholm Noirs musikaliska uttryck. 

Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA