x

PREMIÄR: "Den bästa dagen i mitt liv har fångats på film"

PREMIÄR: "Den bästa dagen i mitt liv har fångats på film"

Paul Rey är skåningen med den stora rösten som gör pop med soul-influenser. Han har släppt låt med Snoop Dogg, turnerat med bland annat Fifth Harmony och har självaste Quincy Jones som mentor. I början av sommaren släppte han EP:n Note To Self, som bland annat innehöll låten Fool For You. Nu släpper Paul Rey en video till låten och du ser den allra först här på GAFFA.

I somras gifte sig Paul med Dalia, som han varit tillsammans med i tio år. Låten är skriven till henne och framfördes på bröllopet – där även musikvideon filmades. 

LÄS OCKSÅ: Basshunter gör comeback

– Den bästa dagen i mitt liv har fångats på film, och även blivit en musikvideo. Låten, Fool For You, är tillägnad till min fru, Dalia. Den handlar om villkorslös kärlek, om hur man alltid kommer finnas vid den andras sida, oavsett vad den andra personen gör”, säger Paul Rey till GAFFA och fortsätter:

– När jag för första gången spelade upp låten för min fru sa hon direkt att det var hennes favorit av alla låtar jag tidigare gjort, och vi spelade sedan in hennes röst som en del av kören i låten också. Det är en otroligt speciell låt för mig.

LÄS OCKSÅ: Vad betyder nedräkningen?

Videon är inspelad på Hermanstorpsgården i Vellinge och för film och redigering står Rothfilm.

Kolla in den vackra videon till A Fool For You här:

LÄS OCKSÅ: Efter Ghost-rättegången – insamling startad


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA