x

PREMIÄR: Årets inofficiella VM-låt är här

PREMIÄR: Årets inofficiella VM-låt är här

I sommar är det dags för Fotbolls-VM i Frankrike, och då är det inte mer än rätt att fylla spellistorna med mästerskapsinspirerad musik. Därför är vi på GAFFA extra glada över att få tillhandahålla premiären av den inofficiella VM-låten Jag Tror Jag Stannar Kvar, signerad Sabina Wärme och Moa Svan.

– Tänk dig att du är en riktigt dedikerad supporter till, låt oss säga ”Det riktiga landslaget”, eller kanske till hela konceptet fotbolls-VM i stort. Och att du lagt semestern precis över de datum som VM i år går av stapeln. Du är på plats i Frankrike, får kolla fotboll på de här gigantiska arenorna. Och mitt i den extasen träffar du någon som kanske är tjejen i ditt liv. Det handlar låten om, säger Sabina Wärme.

Släppet är en del av det större projektet Svan Sessions Fotboll, som rymmer såväl nyskriven musik som matchvisningar, standup, performance lecture och samarbeten med olika artister.

– Svan Sessions Fotboll är ett projekt med oss i fokus. Tjejer, transpersoner och ickebinära som designar, fotar och skapar i gränslandet mellan sport och kultur, berättar Moa Svan.

Låten släpps på Sabina Wärmes separatistiska bolag ANNA/ANNA Records. Förhoppningsvis kan det pusha de svenska damerna ännu ett steg närmare seger när VM går av stapeln den 7 juni.

Bli först med att höra låten hos GAFFA:

LÄS OCKSÅ: "Vi upplever något i musik som vi inte kan formulera i meningar"


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA