x

PREMIÄR: Country-SM:s vinnare släpper video

PREMIÄR: Country-SM:s vinnare släpper video

Med mycket själ och kärlek till musiken får ni tårdrypande country-ballader till dansant rock'n'roll. Martin Riverfield & The Wheels Of Fortune vann dubbla priser i Country-SM 2018, medverkade nyligen i det folkkära TV-programmet Bingolotto och släppte albumet Don’t It Make You Wanna Dance 17 maj 2019. Ett album där både P4-hitsen Let The Jukebox Play och Hope That You Want Me Too samt bandets populära version av ABBA:s Dancing Queen finns med.
 
Martin Riverfield var tidigare basist i rockbandet John Lindberg Trio och Runaway Train är från början en JLT-låt skriven av Martin som nu ges ut i countryversion av det nya bandet.
 
– Låten har alltid betytt mycket för mig, en enkel fyra-ackordslåt som öppnade många dörrar i John Lindberg Trio som jag var medlem i 2006-2015. 2016 sålde den även guld. Nu får den göra entré i klassisk countrytappning, säger Martin Riverfield till GAFFA.
 
I sommar ger sig bandet ut på turné och kan bland annat ses på Putte I Parken, Classic Car Week och Countryfestivalen i Hultsfred. Kolla in videopremiären som sker exklusivt här på GAFFA.se:

Foto & Redigering: Linus Grane
Foto Dalasalen Olof "Räven" Frejd
Producerad av: Obs! Ljudfilm 2019

VERONICA MAGGIO: "Jag ansluter mig till den missnöjda kören"


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA