x

Nu får det vara nog, Justin Bieber

Nu får det vara nog, Justin Bieber

BLOGG: Daniel Horn är trött på Justin Bieber.

Nej, det här handlar inte om att Justin Bieber gråter ut på Instagram. Det får han gärna göra. Jag vill hellre snacka om nåt som gnager mig och har gjort så en tid tillbaka.

Egentligen vet jag inte vem som är sämst i den här frågan. Justin Bieber som måste lägga sig i eller Billie Eilish som tillåter honom att göra det.

Jag snackar givetvis om den nya versionen av Bad Guy. Eller, ah, ny och ny, den kom i somras men den dödar mig varje gång jag slår på P3. Nu orkar jag inte mer.

Jag förstår ju såklart att det här är den enklaste och smartaste lösningen att få en hit att spinna en gång till precis överallt. Bra-vo alla härliga storbolag som löser med såna här charm-iga gästspel, men Justin Bieber tar nog fan priset. Dels med tanke på att han har hoppat på hits innan (Despacito, någon), dels med tanke på att han gör låten sämre. För vem vill egentligen höra när en ganska så besynnerlig och mystisk låt till kommersiell succé går och blir utslätad?

Det är som att Justin Bieber skickar in en smörig loska rakt in i låten. En loska som inte ens kan tvättas bort med Billies smått ironiska och efterföljande "duh?".

Fan va jag hatar den här versionen rent utsagt. Justin Bieber har kommit undan med mycket genom åren. Jag kan ärligt säga att jag gillat många delar av hans artisteri, men det här är ett lågvattenmärke. Bojkotta forever. Och P3 som spelar skiten: ni borde fan skämmas.

LÄS OCKSÅ: Stjärnor intar Friends Arena för stor Avicii-kväll – uppmärksammar psykisk ohälsa


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA