x

PREMIÄR: Felin och Julia Frej i samarbete – "tomten är full ..."

PREMIÄR: Felin och Julia Frej i samarbete – "tomten är full ..."

Felin har haft ett fullspäckat 2019. Det har både hunnits med ett debutalbum vid namn Reckless Dreamers, en turné, ett inhopp i GAFFA-Vagnen på Way Out West samt åtskilliga välkomponerade musikvideor.

Men detta till trots har Felin nu lyckats sno ihop ett samarbete med den välrenommerade sångerskan Julia Frej och mejslat fram en jullåt. 6 december släpps Confessions Of A Sinner – Julia Frej och Felins bidrag till julen 2019. Men redan idag står GAFFA med premiären av låtens lyric video.

Idén till att ha med Julia Frej föddes när Felin släppte sitt debutalbum och under releasespelningen fick sällskap av henne på scen. Där och då föll poletten ned och, för att uttrycka det med hennes egna ord, gick tankegångarna så här: ”Klart som fan hon ska var med på jullåten!”. 

– Tomten är full, du har druckit alldeles för mycket snaps och antalet minnesluckor är lika många som snöflingorna som faller från himlen, säger Felin om låten och fortsätter:

– Texten är fylld av mörk brutal humor, där vi bekänner våra synder för tomten. Tycker vi har alldeles för få stökiga jullåtar, så här kommer vårt bidrag. 

Director: Fredrik Etoall
DOP: Fredrik Etoall
Editor: Robin Wellström

SENASTE: Lollapalooza Stockholm skickar ut massor av artister – se hela listan


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA