x

PREMIÄR: Underhållande bars och VHS-retro

PREMIÄR: Underhållande bars och VHS-retro

2015 föddes Herbert Munkhammar och Michel Didas musikaliska samarbete med singeln Alla In, och året därefter kom uppföljaren Malmö State Of Mind. Nu är de svenska hiphoparna åter tillbaka med ett nytt samarbete. Fredag 10 januari släpps nya singeln Alright, men redan idag hör du den här på GAFFA.se.

Nya singeln Alright förenar de båda artisternas sound med lekfulla textrader och en modern melodisk ljudbild. Till låten släpps dessutom en färgstark video med tydlig retro/VHS-feeling gjord av Julia Dang.

– Det här är tredje låten vi gör tillsammans och det viktigaste har alltid varit att vi hittar en tydlig musikalisk känsla. Att underhållande bars finns och att vi har fire när processen är klar, berättar duon om den nya låten.

Lyssna på nya låten Alright och kolla in videon här: 

Herbert Munkhammar och Michel Dida har båda varit självklara namn på den svenska hiphop-scenen det senaste deceniet. Herbert har tidigare gett ut musik i olika konstellationer som Afasi & Filthy, Maskinen och Ansiktet. 2018 solodebuterade han med albumet Vulkanen. Michel började sin karriär genom att turnera med Adam Tensta och fick sitt stora sologenombrott med debutsingeln Höru Mej Bae 2015. 

LÄS OCKSÅ: Summerburst tillbaka med sin största upplaga hittills


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA