x

PREMIÄR: Chivvy om fångenskap och flykt

PREMIÄR: Chivvy om fångenskap och flykt

Chivvy är en trio från Göteborg som började som The Tape och släppte en EP under det namnet. De har sen dess setts på scener runt om i Europa såsom i Portugal, Norge, Tyskland, Kosovo, Kroatien och på Sveriges indiescener.
 
Det senaste året har de spenderat all tid i studion för att spela in sitt debutalbum. Och nu byter bandet inte bara sitt namn utan kliver in i en nya era med en mer dynamisk ljudbild. Musiken är massiv och ren med en lång efterklang och den drömska musiken skapar känsla av både vemod och hopp.
 
Första singel/video under nya bandnamnet Chivvy är Red Water som handlar om fångenskap och flykt. Ett aktuellt tema som både kan appliceras på djurrätt, människors flykt och människors fångenskap i sig själva eller samhällets normer som begränsar. Låten handlar om att längta till frihet och en lite bättre värld.
 
Kolla in premiären här:
 

Director of Photography: Annie Hyrefeldt
Dancer: Åska-Saga Persdòttir Sivik
Script: Alexandra Tortosa, Amorina Ahlsell, Annie Hyrefeldt, Ester Hilmersson
Extras: Alexandra Tortosa, Amorina Ahlsell, Ester Hilmersson, Elvira Tidemo, Emelie Andersson, Emil Daniel, Eric Johansson, Gry Henriksen, Joséphine Rapp Thomas, Madeleine Laine

LÄS OCKSÅ: Anrik rockklubb i Göteborg begärs i konkurs


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA