x

PREMIÄR: A Crystal Clear Moment – Once Again

PREMIÄR: A Crystal Clear Moment – Once Again

Stockholmbaserade A Crystal Clear Moment släpper nu sin tredje singel från det kommande albumet Arms Remain Open som kommer i slutet av mars 2021. GAFFA står idag med premiären av Once Again som har sin officiella release imorgon, 29 januari. Den sägs vara den mest uppsluppna låten från plattan och precis lika radiovänlig som Sheryl Crow, Taylor Swift eller Shellby Lynne på pophumör.

Blandningen av modern och traditionell produktion kommer från ett brinnande intresse för såväl popmusik som till exempel country och singer-songwriter.

Projektets grundare och låtskrivare Rickard Abrahamsson kallar A Crystal Clear Moment för ett kreativt kollektiv snarare än ett soloprojekt då han omger sig av ett stort antal musiker, producenter, kreatörer och designers.

Tobbe Fall som till vardags spelar med Sveriges artistelit och medverkar i en hel rad TV-sammanhang spelar gitarr. Låten sjungs av Harper Diaz och är mastrad i studion Masterdisk i New York av Scott Hull som har jobbat för Bruce Springsteen, Nirvana, Madonna, Jay-Z, David Bowie, Steely Dan och många fler.

Ta dig an premiären här:

LÄS OCKSÅ: Carola talar ut om blom-kortslutningen – "var ganska stenad då"


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA