x

BÄST JUST NU: En ocensurerad moonwalk in i munnen

BÄST JUST NU: En ocensurerad moonwalk in i munnen

Cupcakke – Moonwalk

Michael Jackson och sex är två saker man inte gärna blandar efter alla pedofilianklagelser genom åren men Chicagofödda rapparen Cupcakke är inte känd för att ta den enkla vägen. Hennes nya positivt vulgära singel droppar referenser till kungen av pop på löpande band där Billie Jean rimmas med "I make 'em pay the bills to get in my jeans" och följs upp av "baby, I know you don't walk at all, but you can let that dick moonwalk up in my mouth". 

Rumsrent är det inte när det glidande danssteget får en ny sexuell betydelse och det är skönt att veta att karriären inte fick ett allt för tidigt slut när Cupcakke hösten 2019 plötsligt och helt oväntat beslutade sig för att lägga av med musiken. Detta på grund av att hon började se barn i publiken som lät sig bli influerade av den vuxna tematiken. Självklart är det befriande med en artist som textmässigt skiter i vilket och kastar ur sig sexuellt befriande gapskrattsverser på rad, men samtidigt fint att hon också såg ett ansvar i att inte "fördärva" barn som kanske inte alltid är mogna nog att förstå all innebörd och humor i de vuxna texterna. Som tur är så snurrade tankarna till slut tillbaka till att fortsätta karriären och tur är väl det så att vi kan få fler briljanta stunder som festliga uptemposingeln Moonwalk med sin tydliga och catchiga saxofonhook och dansanta hiphop-beats. Den passar perfekt in i det självsäkra universum hon redan har byggt upp på tidigare album, då referenser till Michael Jacksons välkända hits Dirty Diana och Man In The Mirror samsas om utrymmet med humor om oralsex åt båda håll. Där hon både vill ha barnbidrag för "barnen" i hennes hals efter en utlösning, samtidigt som hon leker en ny version av Hela havet stormar när hon sätter sig på flera mäns ansikte med sitt nakna kön. Det sistnämnda utför hon så ofta att hon har döpt en av männen till IKEA i mobiltelefonen, då hon använder hans huvud som en soffa för sin vagina.

Coronaviruset kommer inte heller undan Cupcakkes knivskarpa penna när en man vill ta henne till ett Sip N' Paint-event där en dricker vin och målar. "It's covid-19, motherfucker they closed, but I could sit up on your dick and you could paint my face" spottar hon ur sig. Pandemin kanske inte är så hemsk alltid ändå?


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA