x

TYCK TILL: Krunegård, Avantgardet, Lizzo & Cardi B har släppt nya singlar!

TYCK TILL: Krunegård, Avantgardet, Lizzo & Cardi B har släppt nya singlar!

Vi levererar rykande färska låtar och du bestämmer huruvida det svänger eller inte. Vill du ge dessa kärlek eller blir det kalla handen?

1. Markus Krunegård – Kemtvätten

Indiepopkungen Markus Krunegård är redan igång med en iskall uppföljare till albumet Tutti Frutti – Från Lokalen Under Sushin som släpptes i våras. Första singeln är nya skivans titelspår där Markus vaknar av att kemtvätten rullar igång. Tycker du att det svänger eller sitter du bara och rullar tummarna till den är över?2. Lizzo feat. Cardi B – Rumors

Gudinnorna Lizzo och Cardi B gör gemensam sak när de går igenom alla rykten om dem och sarkastiskt säger att det är sant. Är du en av deras haters som de adresserar med singeln eller har du bara kärlek att ge?3. Avantgardet – Alla Tvivel

Singeln är en ordentlig påminnelse om att det återigen börjar bli dags både för dans och livespelningar. Låten fångar med sin energi Rasmus Arvidssons och Avantgardets strävan om att alltid köra på i högsta hastighet utan att stanna upp.

– Det känns verkligen som att Alla Tvivel blir ett startskott och en påminnelse om hur det är att stå på scen och spela tillsammans med vår publik. Dela euforiska kvällar och slukas upp av den där intensiteten som musiken är så unik med att lyckas skapa. Det här är knappast en låt som man sitter ensam och deppar till i källaren med sin akustiska gitarr, säger Rasmus Arvidsson i ett pressmeddelande.4. MF Doom & Thom Yorke – Gazillion Ear (Thom Yorke Man On Fire Remix)

Radioheads
frontman Thom Yorke släpper ännu en remix på den nu avlidne rapparen MF Dooms låt Gazillion Ear. Remixen har hängt med i tolv år men först nu släpps den, var den värd väntan?Det är du som är juryn så se till att ge dina synpunkter i kommentatorsfältet! Kanske är det dessutom någon helt annan låt som har släppts denna vecka som du vill tipsa om?

LÄS OCKSÅ: Britney Spears pappa avslutar förmyndarskapet


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA