x
Depeche Mode

Depeche Mode
Ericsson Globe
D. 2013.27.06 Kl. 19:30

Depeche Mode är glada att meddela att de kommer att spela en specialkonsert i Stockholm i Ericsson Globe den 27 juni. Efter att Peace & Love olyckligt fått ställas in har bandet tillsammans med Live Nation jobbat hårt för att hitta ett sätt för de svenska Depeche Mode-fansen att få uppleva Delta Machine Tour denna sommar.

Dessutom, som plåster på såren till alla fans, har bandet satt ihop ett specialerbjudande till Peace & Loves biljettköpare.

Depeche Mode erbjuder nu alla som har köpt en biljett till Peace & Love 50% rabatt på biljettpriset till Stockholmskonserten den 27 juni. Detta rabatterbjudande gäller från idag måndag den 3 juni kl 16.00 till onsdag den 5 juni kl 07.00. Erbjudandet gäller i samtliga priskategorier och det är först till kvarn som gäller.

För att ta del av erbjudandet går du in på tickster.com/pal2013. Du kommer att behöva referensnumret från din Peace & Love-bokning och följer sedan instruktionerna på hemsidan.

American Express förköp
Förköpsbiljetter till ordinarie pris finns till försäljning mellan onsdag den 5 juni kl. 08.00 och fredag 7 juni kl 08.00. Detta förköp är endast för American Express Kortmedlemmar och säljs via www.ticnet.se/americanexpress

Som support ser vi inga mindre än svenska Shout Out Louds!

Åldersgräns 13 år - oavsett om målsman är med eller ej, med anledning av svenska myndigheters krav om begränsning av höga ljudnivåer för unga.

Endast direktbetalning.

Du som valt leveranssätt TicketFast, glöm inte att skriva ut dina biljetter!

Paraplyer får ej medföras innanför arenans område. Arrangör eller arena ansvarar inte för paraplyer som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen.