x

Vivafestival 2013 Lördag
Karhögstorg
D. 2013.10.08 Kl. 15:30

Viva Festival 2013

Efter förra årets succé kör vi i år igen. Viva festival blev ett välbesökt och uppskattat arrangemang 2012, så nu bjuder vi in till ytterligare en festivalhelg i musik och komikens tecken.

Vi startar upp på fredagen den 9 augusti med blues och jazzband på scenen. Lördagen den 10 augusti blir vi besökta av komiker som garanterat bjuder på underhållning hela kvällen. På lördagskvällen bjuds det även diverse dans och musikunderhållning.

Festivalen hålls utomhus på Karlhögstorg (Vid Hemköp) här kommer finnas scen, partytält, utebar och givetvis står våra duktiga kockar till tjänst för servering av läckerheter vid grillen.

Ehsan, känd från Din Gata 100,6, kommer att vara kvällens konfrencier. Vid Ehsans sida finns DJ Suuz, känd från Din Gata 100,6 och AM MUSIC. Tillsammans kommer de bjuda på härlig underhållning under lördagen.

Viva Festival har även nöjet att välkomna Lucia Pinera, deltagare i melodifestivalen 2013. Lucia kommer även att släppa sin nya singel i augusti som kommer att höras på festivalen. I AM MUSIC kommer även att bjuda in andra talanger för att underhålla oss i restauranglokalen efter 23.00 på lördagskvällen.