x

Klubb Lottarox Presenterar: Tove Lo + Vanbot + Nicole Sabouné + Anti Pony
Debaser Slussen
D. 2013.13.07 Kl. 15:00

TOVE LO
Tove Lo spenderar sina dagar med att skriva, sjunga och producera. Sen hon blev signad till Warner Chappell har hon rest runt jorden och skrivit både för sig själv men också till andra artister som Icona Pop, Girls Aloud, Amelia Lily och Gavin Degraw.

Hennes förkärlek för tunga trummor, fina popmelodier och smutsiga sångtexter lyser igenom i alla låtar. Första singeln "Love Ballad" har spelats på svensk radio under vintern och i december 2012 framträdde hon i "Musikhjälpen". Andra singeln "Habit" är på väg, tillsammans med en hemmagjord video.

VANBOT
Långa cykelturer genom Stockholmsnatten tillsammans med en stor kärlek för retrosyntar har inspirerat Ester Ideskog att skriva nervig elektro pop under alteregot Vanbot. Nu är hon tillbaka med singeln "Hold This Moment", och nytt album kommer att släppas hösten 2013.

Det självbetitlade debutalbumet släpptes våren 2011 på den egna labeln Lisch Recordings och blev uppmärksammat runt om i Europa och USA. Efter att ha turnerat i Sverige, Europa och USA skrevs ny musik inspirerad av tanken att skapa spänning mellan det vackra och det skeva, att balansera mellan melodier som fastnar, och ljud som skär igenom. Fokus ligger fortfarande på det melodiösa, men med vissa förvridna element.

NICOLE SABOURNÉ
Nicole är 21 år och kallar Lund sin hemstad. "Unseen Footage From A Forthcoming Funeral" ser hon som den självklara presentationen av sitt artisteri och riktlinjen genom hela kommande album. Låten växte fram efter tiden i The Voice då Nicole och Ola Salo inledde ett samarbete.

"Inspirerad av mina stora förebilder från 70- och tidigt 80-tal, har jag hittat mitt språk och mitt uttryck. Jag har alltid känt tillhörighet till den musik som känns upprepande, nervig, oslipad och rå. Den får mig att känna passion och kraft. Det här är mitt universum. Låten får presentera mig mer." /N

ANTI PONY
Anti Ponys värld präglas av ärliga ord, psykedeliska toner, viljestarka melodier och en evig strävan efter något större. Med ett energifullt närvarande hänför de sin publik varje gång.

Bara några dagar efter duons första spelning i juni 2012 drog de till Kanada och turnerade en månad. De öppnade för bland andra Ron Sexsmith och samarbetade med några av Torontos främsta musiker. Turnén avslutades med en spelning på the Living Room i New York. Duon består av Sanna Colling och Alexander Pierre, live medverkar även Rasmus Söderling på trummor. I februari släpptes deras första låt och musikvideo från kommande EP.

I DJ-båset finner ni:
★ SvMK DJS ! ★
★ PANIK DISCO DJS ! ★
★ TOMMY HALLIN ★
★ MARS LOTTAROX ★