x

Klubb Ekolod - Robert Leiner B2b Fred White
Sticky Fingers
D. 2013.16.08 Kl. 22:00

Klubb Ekolod presenterar stolt en unik klubbkväll på Sticky Fingers Top Floor med fokus på underjordisk elektronisk dansmusik.

För första gången kommer Robert Leiner och Fred White köra ett back2back-set!
Det är även första gången vi kör på Sticky Fingers - som antagligen har göteborgs mest påkostade ljusrigg, ett suveränt ljud och större kapacitet än tidigare ställen vi lirat på!
Både Robert Leiner och Fred White är välkända namn inom klubbvärlden, de är veteraner inom elektronisk dansmusik. Robert Leiner placerade Sverige på den elektroniska danskartan redan tidigt 90-tal under namnet "The Source Experience", och har sedan dess turnerat världen runt och spelat sida vid sida världens med största namn inom technoscenen. En legend helt enkelt.
Fred White är en av medarrangörerna till Arvika-festivalen och har producerat musik och DJ:at i över 20 år! Han har spelat i länder som Japan, Tyskland, England, Norge, Portugal, Schweiz och festivaler som Fusion, The Vuuv Experience... Med släpp på labels som Detached Records Berlin, Warner, CutOff Recordings, Spiral Trax och Dance & Dust Records kände Fredrick att det var dags att starta något eget. Sagt och gjort, år 2012 skapades Drevkollektivet.
Mer information om Robert Leiner och Fred White:

https://www.facebook.com/RobertLeinerOfficial
https://www.facebook.com/FredWhiteSweden

Klubb Ekolod startade sommaren 2011. Ekolod har på senare tid kommit att bli en av de mest etablerade klubbarna i Göteborg inom den elektroniska genren med främsta fokus på house och techno. I början av 2012 slog Ekolod ihop sig med en annan väletablerad klubb – Lokita. Tillsammans har vi tagit över Jazzhusets två dansgolv och har sedan dess bokat kända akter som Ray Okpara, Reset Robot, Agaric, Nima Khak, Miss Dilemma, Robert Leiner, Sandra Mosh, Fred White, Kamelkollektivet, Andreas Saag och Per Hammar.

Datum: 2013-08-16
Plats: Sticky Fingers, top floor
Entré: 120 kr, 100 kr med förköp (länk till förköp kommer snart)
Ålder: 20 år, 18 år med förköp
Tid: 22-03
- Deep house, tech house, techno -

DJ's:
Robert Leiner b2b Fred White
Rich
Amir
Gustaf Kitsch