x

The - Dream
Berns
D. 2013.14.09 Kl. 20:00

The-Dream till Berns i September

Monsterproducenten och RnB-artisten The-Dream lyser upp höstens glåmiga början med en efterlängtad konsert på Berns. Den 14 september står han på scen med hyllade albumet "IV Play" i bagaget. Biljetterna släpps till försäljning på måndag den 1 juli kl 9.00.


Bakom många av de stora RnB-stjärnorna står nästan alltid ett taggat team av producenter och musiker redo att sätta tänderna djupt ner i det tonala köttet. The-Dream, eller Terius Nash som han egentligen heter, är en av dessa. På sitt samvete har han ”Me Against The Music” som han skrev till Britney Spears; ”Umbrella” plitade han ner till Rihanna; ”Single Ladies (Put A Ring On It)” donerade han till Beyoncé och Justin Bieber förärades med ”Baby”. Megahits om man ska kalla det något!

Förutom att ha en uppsjö av strängar på sin lyra som alla klingar vackert så har The-Dream sin egen karriär som är ett polyfoniskt vulkanutbrott i all sin majestät. 2007 signade han till Def Jam och gav ut Love-trilogin, tre album centrerade kring kärlek och hat, uppgång och fall som hyllades till bristningsgränsen av både fans och media. The-Dreams episka stadium-RnB kammade hem en hög med nomineringar och priser och han har inte saktat in sedan dess. I år kom denfantastiska ”IV Play” och smekte våra örongångar. Gästad av bland andra Jay-Z, Beyoncé och Kelly Rowland så skapade The-Dream årets album. Hands down!

Nu har vi äntligen chansen att få uppleva The-Dream live när han sätter fötterna på svensk mark och lyser upp höstmörkret i September. Den 14 september dyker han upp på Berns och i ärlighetens namn så bör ni göra det också. Detta är ett tillfälle som inte får missas!

Warm up/aftershow DJ's: The Soul Lounge

Hämta ut din biljett innan du kommer till eventet!

Åldersgräns 20 år
18+ biljetter
- Vi har ett fåtal biljetter för Er under 20 år.