x

Lill Lindfors
Algutsrums Kyrka
D. 2013.30.07 Kl. 19:00

LILL LINDFORS
Lill är i sommar med i de väldigt populära TV-programmen "Allsång På Skansen" (juli månad)
och "Så Mycket Bättre" som kommer att sändas under hösten 2013.
Hela Sverige har ett slags relation till Lill Lindfors. Och hela Europa tappade hakan när Lill tappade kjolen i melodifestivalen 1985. Lill med sin magiska, sensuella utstrålning som det är så svårt att värja sig mot. Med den här konserten har Lill varit i Spanien och sedan turnerat i Sverige och Norge de senaste fyra åren.
Lill tillhör en av Sveriges "bredaste" och absolut populäraste artister och det bevisar hon i den här konserten som består av bl.a. latinmusik, kända standards, musik från egna CD och mycket humor.
LILL syns ofta i TV-rutan i program som Så Ska Det Låta- Dobidoo m.m.

HECTOR BINGERT (från Uruguay) saxofonisten-flöjtisten-klarinettisten som har spelat med Sammy Davis Jr.och Nat King Cole i Sydamerika. I Sverige känd med sin egen grupp "Latin Lover". Hector har spelat med Lill många år och blivit hennes favoritmusikant.

MATS NORREFALK (gitarr & sång) Ett nytillskott till ensemblen från år 2007 som ger en ny dimension till konserten. En fantastiskt begåvad och mångsidig gitarrist och sångare.

CLAES CRONA trio ser man ofta bakom världsstjärnor . Trion har gjort flera egna CD och ett flertal med : Buddy De Franco-Eddie Daniels-Putte Wickman-Svante Thuresson etc. Under senare år turnéer med Toots Thielemans-Georgie Fame-Stacey Kent-Svante Thuresson-Putte Wickman-Viktoria Tolstoy-Scott Hamilton etc. Senaste CD: 2007, "A Tribute To Putte Wickman". 2008 Claes Crona trio med "Tre Tenorer". 2009 "Remembering Putte Wickman" med Ken Peplowski-Putte och trion och 2009- LIVE CD-n med Lill Lillfors.Ny CD med Toots Thielemans som Gäst.

Två fantastiska musikanter ingår i trion: HANS BACKENROTH (bas) och JOCKE EKBERG (trummor)

För info:Claes Crona Tel&Fax: 08-657 90 20 Mobil:070-678 67 18
E-mail:[email protected]
Hemsida:claescrona.com

Rullstolsplats & ledsagare bokas via Kalmar BiljettCentrum 0480-421010

Längd: ca 1h 50min
Paus: Nej