x

Robert Dinero + Uppercut + Pelle Höök + Allting På + Kändiskåt
Debaser Slussen
D. 2013.03.08 Kl. 15:00

Vill du dansa? Vi ger er ett fluorescerande danskalas. Vi gästas av Robert Petersen, en tredjedel av fantastiska Mash Up International, Minda Jalling och Heidi Ahlberg aka Uppercut och två smått galna DJ-kollektiv på uteserveringen! Smaklig spis!

Robert Dinero
Robert Dinero levererar en extremt dansant mix av genrer, allt i basens tecken! I hans dj-set hör ni RnB/Rap/Dancehall/Zouk Bass bland mycket annat! Robert Dinero spelar är också en tredjedel av gruppen Mash Up International. Senast han gästade Loaded tillsammans med Mash Up visste euforin inga gränser. Det här kommer att välta Slussen!

Uppercut
Ursprungna ur musik- och djkollektivet MILK Collective och med gig på Stockholms största klubbar i ryggen startar Minda och Heidi nu ett nytt projekt under namnet Uppercut. Det är rå, hård och melodisk techno och jungle som kommer att ösa ur spelarna när dessa damer entrar scenen och med en förkärlek för genreöverskridande och nyskapande musik är deras set aldrig det andra likt.

Allting på
Bakom Allting På! står Filippa, Moa och Alice. Med ena foten i musikervärlden och andra i Stockholms under klubbvärld utgör de en stark trio bakom dj-båset. De vill bara en sak: att du ska dansa dig svettig. Riktigt schysst grindvänlig hiphop, fet eastcoast rap och smörig, svensk r n' b är bara några exempel på allt de spelar. Inga pretationer, bara ett göttigt hemmadansfest-mood. De tre vännerna går all in och ger Allting På! Känn dig som hemma!

Kändiskåt
Gillar du 60-talet? Gillar du också 70-, 80-, 90-, 00- och 10-talet? DJ-duon Kändiskåt spelar den bästa populärmusiken från sex olika decennium. Och de har tre krav när de väljer musik. Det ska vara dansant, det ska känt och det ska vara hångelvänligt.
Om du tycker om musik av sådant slag finns det ingen bakisångest, inga nyktra perioder och inga brutna fötter du kan använda som ursäkt att inte bege sig till deras spontandansgolv.