x

Herr Hoffert [Balaklava Klūb] Presenterar, Disko Petrol Dj Collective!
Debaser Malmö
D. 2013.31.07 Kl. 17:00

DJ-duon Disko Petrol består av medlemmar från det hyllade Yugo Trance Disco-fenomenet Discoteka Yugostyle. Förutom att spela i bandet är det de som ser till att dansgolven fortsätter att vara smockade och dansande efter bandets klubbgig runt om i Sverige och Europa. Då och då gör de exklusiva gästspel i andra sammanhang - nu kommer de till Debaser Malmö för att spela skivor med inslag av livemusik och rubba dig till total extas och förvirrat vansinne med hjälp av hitsen du aldrig hört och inte visste att du älskar. De ger dig dansanta Balkan Beats, Trubači pop, Chalga och Moombahton. Det enda du behöver göra är att dansa och det lär inte bli särskilt svårt.

Disko Petrol DJ Collective på scen ca 00:00

Dessutom bjuder DJ Herr Hoffert [BALAKLAVA KLŪB] på tokdans, hångelpepp och östlig dekadens. Svart Katt Vit Katt möter Goodbye Lenin. Dunket från en illegal källare i Ljubljana blandat med stridssången från åttio cirkuspirater som väller ut ur en karavan på väg till Bukarest.

Dieseldoftande balkandisco, galen gypsypop och svettig sovietabilly. Intensivare kan ett dansgolv helt enkelt inte bli. Femtakt, sjutakt... danssteg som dessa finns annars bara på andra sidan Donau!

På uteserveringen: DJ Meistrevich - Östblockets mest framstående samlare av svettig grammofonika!