x

Girl Unit + Bok Bok
Debaser Malmö
D. 2013.02.08 Kl. 17:00

Girl Unit är producenten och dj:n som med endast en låt tog hela musikbranschen med storm 2010. Vad som började som en hobby enbart för att det var roligt utvecklade snabbt till något mer seriöst i och med att mer spelningar började trilla in. Snart stod den nu 27 årliga producenten på större scener och levererade det bästa han hade inom dupstep-genren. Med två EP:n släppta sedan hans super singel 'Wut' har Philip Gamble likt sin skivbolagskollega Bok Bok, turnerat världen över och förgyllt dansgolven med hans musikaliska blandning av klassiks Chicago juke, hip hop-samplingar, electro-house syntar och dubstep-beats.

BOK BOK
Skivbolagschef, producent, grafiker och dj, Alex Sushon är allt i ett! På mindre än tre år har han byggt upp sitt Londonbaserade skivbolag Night Slugs från grunden och vart delaktigt producent i de flesta släppen. När han inte pendlar mellan kontorsarbetet eller musikproducerandet lyckas klämma in en hel del spelningar runt om i världen. Med två väldigt uppmärksammade EP:n släppta under namnet Bok Bok, är det ingen tvekan om att det kommer bli en riktig röjnatt på Debaser när multitalangen Bok Bok kommer till stan.

FREUD & NOBEL
Bakom namnet Freud & Nobel döljer sig bröderna Falk - Sigge (Krater) & Laban (Swim Fast/Session). Lika bra döljer de inte sin passion för brittisk basmusik. Anglofiler ut i skivspelarfingrarna och med bra känsla för snurriga och skruvade basar ger de er en resa från ett England - post-dubstep. Deras nyvunna kärlek för gammal garage och uk-funky blandas ut med romantiska och extatisk funkig bas a lá Woon & Blake. I England går ofta vägen till nya genrer genom västindien så räkna med en del dancehall flörtar - när de ändå är i England så levereras självklart en dos gamla manchester dängor också. Long live the Queen!

Makks & Wilsson bjuder uteserveringen på en blandad kompott av somrig dancehall, medryckande funk, och gungig hiphop. Tänk bakåtlutad stämning, paraplydrinkar och hängvänlig musik!