x

1974 Tribute to Abba Christmas Show
Motala Folkets hus
D. 2013.06.12 Kl. 19:30

Världens bästa ABBA Tribute band gör ett nytt gästspel i Sverige efter succéer 2010 och 2011.

1974 Tribute To ABBA har turnerat över hela världen och bland annat spelat med storheter som Rod Stewart, Spice Girls, Kylie Minogue och Sir Cliff Richard. De kommer från London och tidigare spelat i legendariska Bjorn Again.

Den här kvällen har något för alla - kvinna som man, ung som gammal. Alla klassiska hits som Dancing Queen, Take A Chance On Me och Waterloo.
En fantastisk show full med glädje, dans och sång!

Utsålda arenor över hela Sverige!

Fantastiskt bra covershow. Hela det fullsatta konserthuset förstod direkt vad det var frågan om när de två sångerskorna föreställande Agneta och Annefrid dansade in på scenen, uppbackade av Benny på elpiano och Björn på gitarr.

Sångerskorna dansade samspelt samtidigt som de med imponerande sångröster övertygade med förebildernas typiska melodistämmor. Det spexades en hel del med de antagna karaktärerna, och även den entusiastiska publiken drogs med i partier av de välkända låtarna. Exempelvis dansade sig åhörarna under färgglada strålkastare synkat genom hela Ring Ring.

Showen var fantastiskt bra och bidrog i alla fall för mig till att skapa rätt känsla och stämning inför helgens advent!"

- Christina Smedbakken Gävle dagblad

Insläpp kl 19.00
Spellängd 2x45min + paus

13-års gräns, ok för yngre i målsmans sällskap