x

Crystal Stilts + Moon City Boys
Debaser Medis
D. 2013.15.11 Kl. 19:00

New York-bandet Crystal Stilts omfamnar mörkret och en introvert approach. Och de gör det med den äran. Postpunk som levererar ett vansinnigt sväng, rock som hypnotiserar, ett melodispråk som utelämnar all onödig info och siktar på hjärtat. De träffar dessutom rätt varje gång.

Förra sommaren såg vi dem göra galet bra gig på Debaser Malmö och Debaser Slussen under Brooklyn, Sweden. Nu är det dags igen! Med nya plattan "Nature Noir", som släpptes den 17 september i år, kommer de nu till Debaser Medis!

"The Crystal Stilts are moody-sounding fuckers who make fabulous stripped-down garage-pop!" - Pitchfork

Upplev det själv!

MOON CITY BOYS
Som Fenix ur askan av forna tiders guldbestänkta råa rock'n roll reser sig Moon City Boys i Stockholmsnatten med skrälliga rundgångsgitarrer, varma basgångar, apokalyptiska trumslag och för traditionen vidare. Ljudbilden är naken med melodier och textrader som verkar flyga mellan melankoliska hav och febrig blues med tydlig inspiration av band som Television och Jesus and the Mary Chain.
"Vi vill skapa någonting äkta, det är allt. Vi vill att vår musik ska kommunicera sanna känslor, en ärlig kommunikation där inget är dolt."