x

Zonaria + Souldrainer + Crowdburn + Marrow
Debaser Slussen
D. 2013.28.08 Kl. 15:00

Zonaria är en av de bättre nykomlingarna inom symfonisk dödsmetall just nu. De är en skön blandning av allt det bästa som metal har att erbjuda! Musiken är fartfylld, djup och melodisk med det episka tillägget av en symfoniorkester i bakgrunden. Allt detta samt deras unika koreograferade liveframträdande gör detta band till en av de mer sällsynt spännande och grymma metal-banden. Deras vision och mål för varje spelning de gör är att lämna publiken mållösa och hänförda.

CROWDBURN
Det norrländska metal-bandet Crowdburn är inte rädda för att korsa genregränserna, de mixar allt ifrån trash/death metall, rock och punk till ambient och akustisk musik. De levererar ett progressivt lager av snabba, skrällande och brutal metal med svävande och hemsökta melodier. Bandet är också känt för sin energiska live framträdande och kritikerosade videor.

Crowdburn bildades 2010 och har sedan dess hållt ett snabbt tempo. De har redan spelat på de största nordiska festivalerna som House of Metal, gått till finalen i radiostationen Bandits tävling och kom med på Englands Metal Hammer tidnings New Guard CD med 15 av de hetaste nya metall banden.

MARROW
Marrow är ett heavy metal-band från Vännäs i Norrland. I mindre än två år har bandet spelat tillsammans men är redan en av de mest lovande banden i Sverige. Under våren släppte de sin första singel This World.

SOULDRAINER
Souldrainer är ett death-metal-band som bildades 1999 i Östersund av gitarristen Marcus Edvardsson och var först ett studioprojekt som sedan blev något mycket större. Grundingredienserna till bandets sound ligger i en mix av death metal med ett tillägg av stråkar som tillför en speciell stämning till den redan morbida atmosfären. År 2003 släppte bandet en singel som fick väldigt mycket uppmärksamhet i death metal-undergroundscenen och vann dem en hel del nya fans. Uppmärksamheten ledde till en hel rad spelningar runt om i landet! 2007 släppte de deras debutalbum som tydligt representerar deras jobbetik, självproducerat och välgjort, på skivbolaget Mascot Records.