x

Sudakistan + Makeouts
Debaser Slussen
D. 2013.16.08 Kl. 15:00

Kvällen till ära har Rumours bjudit två av Stockholms bästa garagerockband: Sudakistan och Makeouts och i dj-båset gästar Londonklubben och skivbolaget PUNKSLM. Dessutom är det fri entré hela kvällen.

SUDAKISTAN - 23.30
Stockholmskvintetten Sudakistan möttes när de jobbade på samma restaurang och bandets debutsingel "El Movimiento" hyllades på Pitchfork som "part Thee Oh Sees, part DFA1979, with a little "Immigrant Song" riff thrown in for good measure. Pillaging, powerful stuff." när den släpptes förra året. Vi kan inte göra annat än att hålla med. I våras kom den utmärkta uppföljaren "Dale Gas" och bandet jobbar för närvarande på nytt material. Ett av Sveriges absolut mest spännande rockband.

MAKEOUTS - 22.30
Garagerockarna Makeouts har sedan 2007 turnerat Europa runt och skapat sig ett rykte som ett explosivt liveband och 2010 vann de kategorin för bästa rockalbum på Manifestgalan 2010 med sin debutskiva "In A Strange Land". Nu är de äntligen tillbaka med nytt material och deras andra skiva Back To Sleep släpps i slutet på sommaren på Bachelor Records.