x

Youth Lagoon
PUSTERVIK
D. 2013.19.11 Kl. 20:00

OBS! - Tider för Youth Lagoon ändrade! Här kommer ett meddelande från Pustervik:

"För ett kort tag sedan blev vi medvetna om att Sveriges fotbollslandslag spelar en avgörande kvalmatch till VM mot Portugal den 19/11, vi har bestämt oss för att visa den matchen på storbild i Stora Klubben.

Detta påverkar tiderna för Youth Lagoon.

Man kan fråga sig om vi är en sportbar eller en liveklubb, svaret är att vi är en liveklubb men vi kan inte bortse ifrån att väldigt många människor har hört av sig och frågat om vi visar matchen och om man kan se både matchen och Youth Lagoon, därför har vi ändrat på tiderna enligt följande:

20.00 Insläpp för fotbollen
20.45 Matchstart
ca 22.30 Matchen slutar
23.00 Absolutely Free (Förband)
23.40 Youth Lagoon
ca 01.00 Slut

Om någon av er som köpt biljetter till konserten men som inte kan gå för att vi ändrat tiderna får givetvis lösa tillbaka sina biljetter och det gör ni genom att ta emd biljetterna till Pusterviks Biljetter på Järntorget inom en månad eller om absolut inte kan det, maila dom på [email protected] för info om återbetalning.

Det är självklart gratis att kolla på matchen om ni är sugna.

Vi ber om ursäkt för att vi strular till det för er men hoppa att ni förstår och att ni får en bra upplevelse på Pustervik."

Woody West presenterar:
Youth Lagoon (US)
Support: Absolutely Free
Pustervik - Stora Klubben
Tisdag 19 november 2013 kl 20.00
På scen c:a 23.00
Ålder 18 år

Trevor Powers, eller Youth Lagoon som vi känner honom bättre, började 2010 att skriva på det kritikerrosade debutalbumet The Year of Hibernation. Med låtar skapta utifrån minimalism, hypnotisk atmosfär och en gnutta dysfori trollband han lyssnare och musiktyckare världen över. På uppföljaren Wondrous Bughouse som släpptes i mars i år fortsatte han att skriva bländande popmusik utifrån mänsklighetens psyke, något som gjorde att albumet utmynnade i något än mer personligt och djupare än debuten.

Woody West Facebook

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook