x

One Republic
Berns
D. 2014.03.02 Kl. 20:00

One Republic till Berns i februari

Räck upp handen om du missat ”Apologize”! Om handen är i luften så betyder det enbart att du levt under en sten de senaste åren. Men det är ok. Det finns chans att ta igen. Den 3 februari intar OneRepublic Berns i Stockholm. Biljetterna släpps den 15 augusti kl 9.00.

OneRepublic plöjde sin väg in i den digitala etern via Myspace under det tidiga 2000-talet och har sedan slagit läger i våra medvetanden. Förutom monsterhiten ”Apologize”, som under Timbalands remixhänder välte omkull Billboardlistan och gick till historien som den mest spelade låten på radio någonsin under en vecka, har OneRepublic gjort milstolpar som ”Stop and Stare”, ”All The Right Moves” och inte minst den värmande ”Good Life” från andra plattan ”Waking Up”.

I mars i år dök OneRepublics tredje alster upp, ”Native”, som seglade rakt in på Billboardlistans fjärdeplats. Singeln ”Feel Again” och ”If I Lose Myself” sköt rakt upp i luften och fångades av en hel armé av fans. Medryckande och riktiga arena-anthems är det enda man behöver säga. ”Counting Stars” är den senaste singeln som fått oss att gapa efter mer. ”Native” är utan tvekan OneRepublics finaste verk hittills (och det säger vi utan att förminska de förra albumen).

Det är med ”Native” som OneRepublic nu turnerar världen över och vi är grymt peppade på att få presentera OneRepublic live på Berns den 3 februari 2014. Missa inte chansen att få bevittna dem live! Biljetterna finns till försäljning den 15 augusti.


Åldersgräns 18 år, det är INTE ok med målsman om man är under 18 år.

För mer info:www.livenation.se