x
Macklemore & Ryan Lewis

Macklemore & Ryan Lewis
Ericsson Globe
D. 2013.04.10 Kl. 20:00

Kulturbolaget och Bad Taste Events presenterar

Macklemore & Ryan Lewis

OBS! Att denna konsert är flyttad från Annexet till Ericsson Globe

Det är med stor glädje vi kan meddela att Macklemore & Ryan Lewis spelning på Annexet den 4/10 nu flyttas till Ericsson Globe samma datum. Sen biljetterna tog slut för ett par veckor sen har telefonen gått varm och mailen flödat in och nu kan vi äntligen släppa fler biljetter till vad vi tror kommer bli årets spelning!

Thrift Shop, Can't Hold Us och Same Love går fortfarande varma på radio världen över och deras framträdande på Bråvalla tidigare i somras var en enda stor glädjeyra. Deras framgång visar ingen tecken på att stanna av – de säljer nu ut arenor så väl i Europa som USA och Macklemore själv pryder omslaget till senaste utgåvan av prestigefyllda Rolling Stone.


Förband är Chance The Rapper.

Spelningen presenteras i samarbete med NRJ.

Köpta biljetter till Annexet (ståplats) gäller förstås fortfarande och vill man byta till sittplats ska man göra det innan 29/8.
För att göra det krävs att man antingen skickar sina fysiska biljetter (uthämtade hos Ticnetombud eller Ticketfast) till Stockholm Globe Arenas, Box 10005, 121 27 Stockholm för att sedan från den 2/9 hämta ut på Skyview Servicecenter på Globentorget 2.

Alternativt besöker man Skyview Servicecenter och gör bytet direkt på plats fr.o.m 16/8 fram till 29/8.
Åldersgräns 13 år - oavsett om målsman är med eller ej, med anledning av svenska myndigheters krav om begränsning av höga ljudnivåer för unga.

Endast direktbetalning.

Köpta biljetter till Annexet (ståplats) gäller förstås fortfarande och vill man byta till sittplats ska man göra det innan 29/8.
För att göra det krävs att man skickar sina fysiska biljetter (uthämtade hos Ticnetombud eller Ticketfast) till Stockholm Globe Arenas, Box 10005, 121 27 Stockholm för att sedan hämtas ut på Skyview Servicecenter på Globentorget 2.
Från den 2/9 kan man hämta ut sina biljetter i Servicecentret, Globentorget 2. Alternativt besöker man Skyview Servicecenter och gör bytet direkt på plats fr.o.m 16/8 fram till 29/8.Du som valt leveranssätt TicketFast, glöm inte att skriva ut dina biljetter!

Paraplyer får ej medföras innanför arenans område. Arrangör eller arena ansvarar inte för paraplyer som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen.