x

Local Natives
Berns
D. 2013.03.11 Kl. 20:00

För snart en vecka sedan gjorde Local Natives sin andra succéspelning på Way Out West. Vid åsynen av den silltäta och peppade publiken bestämde vi att detta måste vi göra om så snart vi bara kan. Så för att ljusa upp det tunga novembermörkret ger vi er en ännu en spelning med våra favoriter – Local Natives.

När vi för tre år sedan bultades sönder och samman av ”Gorilla Manor”, ett stämpop-epos som doftade nationalpark försedd med vaxad Dalí-mustasch, var det få som inte gick igång med hela hjärtat fäst på skjortärmen. Det var vildsint men besinnat i en och samma sekund; harmonierna, stämmorna och den drivande pulsen smekte våra örongångar på ett sätt som vi inte visste att vi behövde. Local Natives harpunerade sig rakt in i våra törstande själar och vi har låtit dem stanna där sedan dess.

Local Natives – Los Angeles husband, fyra genier, engagerande toner och en sensationellt tät mustasch – fick många indiehjärtan att slå dubbelslag med sitt genombrott 2009. Sedan dess har några årstider passerat och törsten efter musikaliskt välbefinnande har åter börjat kännas påtaglig. Men så kom knäckande ”Breakers”, Local Natives första singel från albumet ”Hummingbird”. En sakral stökig hors d'oeuvre som vi alla inmundigade oss med konkava läppdrag och ro fyllde sinnet. ”Breakers” visade att ”Hummingbirds” är det vi önskar oss mest av allt just nu.


Åldersgräns 18 år

Kom ihåg att hämta ut din biljett!
Make sure to pick up your ticket!

Biljettförsäljningen slutar 20.00 samma dag som eventet. Se till att hämta ut din biljett!

Insläppstid: 19:00


Mer information, besök: www.berns.se
eller www.luger.se