x

Maia Hirasawa
Inkonst
D. 2013.18.10 Kl. 21:00

Presenteras av Kulturbolaget

Maia Hirasawa på höstturné! Maia Hirasawas poppiga charm och fängslande röst har gjort henne till en av landets mest älskade artister. Nu följer Maia upp sitt senaste album What I Saw med en turné.

Det är inte bara i Sverige som Maia har en karriär. De senaste åren har Maia blivit en av de mest uppskattade svenska artisterna i Japan, där hon också bodde under 2010-2011. En av hennes japanska låtar ”Boom” blev den mest spelade 2011 på den populäraste radiokanalen i Tokyo.

Maia slog igenom med debutalbumet ”Though, I’m just me” som belönades med en guldskiva och hon fick även en P3 Guld-statyett som Årets Nykomling 2008.

I våras släppte Maia sitt tredje album, What I saw. Ett album som kommit ur hennes behov att omvandla upplevelserna från jordbävningen i Japan till musik. Denna magnifika skiva är producerad av Lasse Mårtén, mannen bakom bland andra Lykke Li och Johnossi.

Albumet fick mycket goda recensioner, här är några utdrag:

Hirasawa har ju just bevisat att hon är en av landets duktigaste popmakare - Aftonbladet, 4/5
Hitpotentialen är stor och hon lyckas beröra med självupplevda texter som uppfriskande avviker från regelboken och tillför något nytt - SvD, 4/6

Åldersgräns: 13 år

Biljettförsäljningen via internet slutar kl 19:30 på evenemangsdagen.
Biljetter säljs på plats från kl 20:00 såvida evenemanget inte är utsålt, detta framgår på www.kulturbolaget.se